FÜRDŐSZOBABÚTOR

MODERN TECHNOLÓGIÁVAL KIVITELEZETT FÜRDŐSZOBABÚTOR MEGOLDÁSOK, AMELYEK LEHETŐVÉ TESZIK FÜRDŐSZOBÁJÁNAK SAJÁT KEDVE SZERINTI ALAKÍTÁSÁT.

A jelszó a személyre szabás: a Savini Due fürdőszobabútor portfóliója az első számú választás, amikor olyan megoldást keres, amely megfelel ízlésének és illeszkedik a fürdőszobájában rendelkezésére álló helyre. A moduláris bútoroktól a klasszikus stílusú lehetőségekig, a plusz kényelem érdekében az új technológiákat összekapcsoló megoldásoktól a LED-es fürdőszobatükrök széles választékáig mindent magába foglaló portfóliónk arra ösztönzi Önt, hogy úgy rendezze be fürdőszobáját, ahogyan szeretné.

Bútoraink modern technológiát használó gyártással készülnek, a környezetre gyakorolt hatásuk 0, és, ami ennél is több, kizárólag FSC tanúsítványú anyagokból készülnek. Ez a tanúsítvány azt mutatja, hogy a fa, amelyből a termékeinket gyártjuk, felelősségteljes erdőgazdálkodásból származnak.  

Célunk, hogy kényelmet, jólétet és stílust vigyünk minden fürdőszobába, így bútoraink magas minőségű soft-close technológiával készülnek, amely kényelmessé teszi a használatot, és úgy tervezzük meg őket, hogy a rendelkezésre álló helytől függetlenül maximálisan kihasználják a tárolóhelyet. Egészítse ki választását bármelyik LED-es tükörrel. Választhat nagyítóval vagy digitális órával ellátott tükröt, vagy akár egy tükrös szekrényt LED világítással.  

Függetlenül attól, hogy Önnek mire van szöksége, a Savini Due fürdőszobabútor kollekciók számtalan megoldást tesznek lehetővé, amelyekkel tökéletesen kiegészítheti fürdőszobáját és kifejezheti egyéniségét.

1. Moduláris fürdőszobabútor kollekciók

Alkosson személyre szabott dizájnt a Savini Due moduláris fürdőszobabútor kollekciók premium termékskálájával.

A moduláris fürdőszobabútort mindazoknak ajánljuk, akik exkluzív dizájn felhasználásával teljes mértékben személyre szeretnék szabni fürdőszobájukat.

Ezek a bútordarabok valójában modulárisak, így különböző formákban, méretekben, kikészítésben és szintekben rendezhetők bárki ízlése és szüksége szerint. Tökéletes kiegészítője a különböző stílusban berendezett fürdőszobáknak a modern stílustól, a skandinávon, az iparin keresztül a klasszikus elemeket felhasználó dizájnokig.

A Savini Due a moduláris fürdőszobabútorok széles választékát kínálja, amelyek innovatív anyagokból készülnek, a legújabb generációs technológiákkal gyártjuk őket, így hosszú életű, biztonságos használatú és ellenálló termékek készülnek el. Ugyanakkor, termékeink a környezetünk iránti tiszteletünket is mutatják: FSC tanúsítványú anyagokból készülnek, és a gyártás során használt technológiáknak az illékony szerves anyag levegőbe kibocsátása 0. 

A moduláris termékeink dizájnját a moduláris fürdőszobabútorok és a LED-es fürdőszobatükrök hozzáadásával hangsúlyozhatjuk, hogy a reggeli szépítkezésünk tökéletes legyen. 

Fedezze fel a kategória további termékeit.

KOLLEKCIÓ

IDEA

A kifejező formák, struktúrák, egyenes vonalak és tárolóhelyek kiaknázása.

 Colectia Idea. O explorare a formelor expresive, texturi, linii drepte și a spațiului de depozitare pentru un mobiler de baie.
Colectia Linea. Exprimă-ți imaginația și creează o baie cu un set mobilier baie în stilul tău.

KOLLEKCIÓ

LINEA

Engedje szabadon képzelőerejét és alkossa meg saját stílusú fürdőszobáját.

KOLLEKCIÓ

ALBATROS

Rugalmas koncepció mentén új formák és struktúrák egyesülnek újra, amely a funkcionalitásban tűnik ki.

Colectia Albatros. Forme și texturi noi se reunesc într-un concept flexibil care se remarcă prin funcționalitate, create de un producator mobilier baie deosebit.

2. Modern fürdőszobabútor kollekciók

A funkcionalitást és a stílust ötvöző optimális megoldás: a Savini Due modern fürdőszobabútor.

Függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy fürdőszobával rendelkezik, hogy felfüggesztett vagy álló bútordarabot szeretne, a modern fürdőszobabútor termékskálánk gazdag lehetőséget kínál, amelyben biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Az itt található kollekciókat a lényegretörő, tiszta vonalvezetés és a funkcionalitást növelő technológiák jellemzik, amelyek változatos és átfogó választékot eredményeznek, így a legigényesebb ízlésnek is megfelelnek. Modern fürdőszobabútoraink kiválóan ötvözik a figyelemfelkeltő vizuális hatást a funkcionalitással és a hatékonysággal: ellenállóak, hosszú életűek, és intelligens megoldásokat kínálnak bármilyen méretű fürdőszoba helykihasználására.

A bútor kollekciókat LED-es technológiát használó lámpák és tükrök széles termékskálája egészíti ki, melyek bármely dizájn esetén modern hangulatot árasztanak, ugyanakkor energiatakerékos megoldást kínálnak.

Fedezze fel a kategória további termékeit.

KOLLEKCIÓ

OIKOS

A klasszikus fürdőszobabútor modern újraértelmezése.

Colectia Oikos. O reinterpretare modernă a unui mobilier de baie clasic.
Colectia Akri. Linii unice într-o piesă de mobilier echilibrată și funcțională.

KOLLEKCIÓ

AKRI

Egyedi vonalvezetés kiegyensúlyozott és funkcionális bútordarabokon.

KOLLEKCIÓ

ARMONIA

A víz természetes mozgásától és a természetben létrejövő formák összhangjától ihletett dizájn.

Colectia Armonia. Design inspirat de mișcarea naturală a apei și de armonia formelor pe care le creează în natură.

KOLLEKCIÓ

GEOS

Elegáns bútor bármely fürdőszoba egyedi kinézetéhez.

KOLLEKCIÓ

SOLE

Funkcionalitáson és dizájnon alapuló minimalizmus.

Colectia Sole. Minimalism cu accent pe funcționalitate și design.
Colectia Cielo. O colecție de baie modernă, liniară și extrem de versatilă.

KOLLEKCIÓ

CIELO

Rendkívül változatos, egyszerű vonalvezetésű, modern fürdőszobabútor kollekció.

KOLLEKCIÓ

FLY

A legnépszerűbb Savini Due megoldás újraértelmezése.

Colectia Fly. Re-styling-ul uneia dintre cele mai populare soluții Savini Due.
Colectia Corallo. Formele simple întâlnesc texturile de stejar pentru un mobilier de baie cu design mereu actual.

KOLLEKCIÓ

CORALLO

Az egyszerű formák a tölgyfa textúrájával társulnak a mindig aktuális fürdőszobabútor dizájn eléréséhez.

KOLLEKCIÓ

PERLA

Még a legkiseb fürdőszoba is jól megtervezett bútorzatot érdemel.

Colectia Perla. Chiar și cea mai mică dintre băi merită un mobilier bine conceput

3. Hagyományos fürdőszobabútor kollekciók

Klasszikus fürdőszobabútor: az elegancia, a praktikusság és a kényelem tökéletes ötvözete.

Portfóliónk a megoldások gazdag választékát kínálja, amikor a hagyományos fürdőszobabútorokról van szó.

Termékeink megalkotásában a nagy kézművesmesterek művészetéből ihletődtünk: a részletekre figyeléssel, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával és a munkafolyamatok kézi befejezésével klasszikus, egyedi darabokat kínálunk a felhasználóinknak.  

A kollekcióban szereplő fürdőszobabútorok 6 méretben, többféle konfigurációban és 6 figyelmesen kiválasztott finisszel kaphatóak, így ügyfeleink igényeik szerint alakíthatják fürdőszobájukat: a klasszikus diótól, a Decape pasztelen keresztül a szép Shabby Chic finiszekig.

A Legno Massello kollekció hagyományos eleme a Savini Due termékportfóliónak.

Fedezze fel a kategória további termékeit.

KOLLEKCIÓ

LEGNO MASSELLO

Utazzunk vissza az időben…

Colectia Legno Massello. O călătorie înapoi în timp …