Savini Due – fürdőszoba bútorgyártó

KÜLDETÉSÜNK

Szeretnénk minden ügyfél számára megalkotni az inspiráció és a wellness mindennapi pillanatait, professzionálisan és az emberek és a környezet iránti felelősséggel készített termékek révén.

TÖRTÉNELEM

Csaknem 20 éve

Olyan bútorokat készítünk, amelyek inspirálják Önt

A professzionalizmus, az odaadás, a dizájn iránti szenvedély, a részletekre való odafigyelés, valamint a közösség és a környezet tisztelete mindig is minden folyamat, minden döntés és minden olyan eredmény alapja volt, amely manapság Európa-szerte Savini Due-ügyfelek millióinak szépíti a fürdőszobát.

A Savini Due-t, a romániai Sebeș-ben székhellyel rendelkező társaságot 2003-ban alapította Piersante Savini olasz vállalkozó abból a vágyból, hogy valósággá alakítsa elképzelését arról, mit jelent a kényelem és az esztétika a fürdőszobában.

“A fürdőszoba személyes, meghitt tér mindannyiunk számára. Ez a mindennapi élet menedéke, a pihenés és a jólét területe.

– Piersante Savini, tulajdonos

A vállalat folyamatosan befektetett a legújabb gyártási technológiák, automatizálási és minőség-ellenőrzési rendszerek integrálásába, hogy biztosítsa küldetésünk és értékeink megfelelő betartását. A partnerekkel és az ügyfelekkel folytatott állandó kommunikáció lehetővé tette számunkra, hogy igazodjunk a tervezési trendekhez és megfeleljünk a piaci igényeknek.

  • 75 000 négyzetméteres termelő létesítmény;
  • Fiatal menedzsment;
  • FSC tanúsított termékek;
  • 0 illékony szerves vegyület kibocsátással járó gyártási technológiák;
  • ISO 14001 és ISO 9001 folyamatok és rendszerek valósultak meg.

Ma a Savini Due Európa vezető vállalatai közé tartozik, konszolidáltan jelen van 28 országban: Németország, Olaszország, Franciaország, Nagy-Britannia, Románia, Magyarország, Görögország, Ausztria, Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Bosznia és Hercegovina, Szerbia, Svájc, Bulgária, Ciprus, Málta, Lengyelország, Ukrajna, Oroszország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Svédország, Grúzia, India, Moldova.

PROFESZIONALIZMUS ÉS DEDIKÁCIÓ

Professzionalizmusunk és elkötelezettségünk a vállalat jövőképének megvalósítása és ügyfeleink igényeinek kielégítése érdekében változatlan maradt, de továbbra is folyamatosan alkalmazkodtunk a technológiai fejlődéshez, az új minőségi és környezetvédelmi normákhoz, valamint a vásárlói preferenciák változásához.

Szenvedély a tervezésért

A harmóniát a fürdőszobában a tervezés, a felhasznált anyagok minősége, a színek és textúrák adják, amelyek ezt a teret egyesítik és a pihenés oázisává alakítják. Ezért olyan fontos számunkra az egyes bútorok megtervezése, a megfelelő anyagok, színek és textúrák megválasztása, valamint olyan technológiák integrálása, amelyek mindannyian szeretnénk a jólét érzését.

BÁRMILYEN FÜRDőszoba-térhez alkalmazkodó megoldások

A know-how és a szenvedély, hogy ügyfeleink számára különleges élményt teremtsünk, lehetővé tette számunkra a sorozatgyártás újragondolását a lehetőségek széles skálájába történő átültetéssel, hogy megfeleljen a megállapodás minden igényének. Ma portfóliónkban olyan sok szabványosított termék található, amely megfelel a piac igényeinek, de konfigurálható megoldások is, amelyek megfelelnek az ügyfelek testreszabásának igényeinek.

MINŐSÉG ÉS FIGYELEM A RÉSZLETEKRE

Az elmúlt években az integrációra, a termékek nyomon követhetőségének optimalizálására és az eljárások betartására összpontosítottunk azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb minőségi színvonalat kínáljuk.

Tisztelet a közösségnek és a környezetnek

2021-től kezdődően a Savini Due csak FSC® tanúsítású faanyagokból készült bútorokat gyárt: ez igazolja a fa nyomon követhetőségét és eredetét.

ANYAGAINK

NAGY NYOMÁSÚ LAMINÁT

A magas nyomású laminátum (HPL) egy rétegelt termék, amely dekoratív gyantával van bevonva. Abszolút kiválóságú anyag, mivel tűzálló, víztaszító, ellenáll a kopásnak, a gőznek, a tisztítószereknek és a fertőtlenítőszereknek. Esztétikát kínál, amely tökéletesen illeszkedik minden designer bútorhoz.

BEVONATOS MDF

A nedvességgel és a karcolásokkal szembeni ellenálló képesség mellett a bevont MDF egyedi megjelenést kölcsönöz a bútoroknak, és maximális rugalmasságot biztosít a színek, textúrák és bevonatok tekintetében. Környezetbarát technológia, mivel az illékony szerves vegyületek kibocsátását 0-ra csökkentik.

MELAMIN PANELEK

A melamin panelek rendkívül ellenállóak a skraticherrel és az oldószerekkel szemben, és széles körben használják a bútoriparban. A termék megjelenése tovább javítható texturált melaminpapírok használatával, amelyek reprodukálják az igazi fa kinézetét.

TÖMÖR FA

A tömör fából klasszikus modelleket készítenek rusztikus akcentussal. A „noce”, „decapé” és „kopott” felületek lehetővé teszik a különböző stílusú fürdőszobákban való elhelyezést.

KERÁMIAI

A kerámia a hagyományos anyag, amelyet fürdőszobai mosdók készítésére használnak. Tartós és könnyen tisztítható.

GYANTA

A gyanta a mosdók gyártásának korszerű megoldása. Mivel természetes anyagok és akrilpolimer keveréke, lehetővé teszi bármilyen méretű és geometriai megjelenésű különleges formák létrehozását. Idővel figyelemre méltó tartóssággal rendelkezik.

FÉM

A fiókoktól a csuklópántokon át a fogantyúkig és kiegészítőkig a fém szilárdságot, ellenállást és pontosságot kínál termékeinknek, valamint rendkívül kellemes megjelenést kölcsönöz.